Filter

close
0
Onbeperkt

Gel blasters zijn speelgoedgeweren die met gelballetjes op water- en zetmeelbasis schieten.

de gellets zijn volledig biologisch afbreekbaar, niet giftig en zijn 100% veilig voor mens, dier en de natuur.Gelballetjes spatten uit elkaar op het moment van impact en laten geen residu of vlekken achter. je moet niets opruimen na het spelen!Weergave:


Bezig met laden...

Orbeez Gelblaster voor jong en oud!

Kinderen van 6 tot 10 jaar spelen enorm graag met onze Gel Blasters of schieten graag individueel op zelfgemaakte doelen. De gel balletjes die in de Gel Blasters zitten zijn niet giftig, het is niet aanbevolen deze in te slikken, daardoor zijn deze ook niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.


Daarnaast is het altijd vereist om oogbescherming te gebruiken als je met een Gel blaster speelt, zeker dichtbij kan het geraakt worden met een gel bal wel aanvoelen als bijvoorbeeld een rubberen elastiek die tegen je huid knalt.


Voor iets oudere spelers is het natuurlijk veel leuker om op elkaar te schieten en spelletjes te verzinnen zoals capture the flag of last man standing. Ook volwassenen hebben enorm veel plezier in het spelen met de gel blasters, dus aarzel zeker niet om mee te doen met je kids!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Finito Bazaar - KvK nummer : 34160917 - B.t.w. identificatienummer : NL820290488B01